Tomori Pál Főiskola

Cím: 1223 Budapest, Művelődés utca 21-27.

Valósággal új időszámítás kezdődött azzal, hogy a Tomori Pál Főiskola 2011 szeptemberétől kezdve új budapesti helyszínen fogadja hallgatóit. A kastély nagy része 1945 előtt épült, a Schindely család birtoka volt. Az épület kialakítása exkluzív, több éven keresztül működött oktatási központként és szállodaként egyaránt.

 
 
 

Megközelíthető: A Budapest XXII. kerületében, a Campona közvetlen szomszédságában elhelyezkedő épület a 6-os és 7-es főútról és az M0-ás autópályáról, ezen kívül a 33, 33E, 114, 150, 213, 214, 233-as autóbuszokkal, valamint Budatétény vasútállomásról.

 

Az épület hasznos területe közel 5500 m2, amelyet szilárd burkolású utak, mintegy 1500 m2 parkoló, teniszpálya, és 15.000 m2 parkosított telek vesz körül. Az épület földszintjén a színvonalas aulából étterem és presszó nyílik, de itt került kialakításra a tanulmányi hivatal és a jegyzetbolt is.

Kollégiumi elhelyezés: A földszinten és az első emeleten összesen 64 db 2 ágyas kollégiumi szoba található, mindegyikhez külön vizesblokk tartozik. 24 órás portaszolgálat, vezeték nélküli internet és egyéb szolgáltatások érhetőek el.

 

A Tomori Pál Főiskola budapesti telephelye egyben egy 130 férőhelyes kollégium igényes környezetével, 1,5 hektáros parkosított ősparkkal, minőségi szolgáltatásaival ideális helyszínt kínál tanulmányi kirándulásokra, nyári táborokra, nyelvtanfolyamokra, konferenciák, szaktanácskozások, évfolyam találkozók, bankettek, esküvők, üzleti rendezvények, tréningek, családi és társas rendezvények lebonyolítására.

 

A Campona bevásárló központ közelsége és lehetőségei biztos kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak napközben és este is, anélkül, hogy az utazás bonyodalmaival foglalkozni kellene.

24 órás recepció, légkondicionált rendezvényterem, konferencia terem, büfé, kávézó, zárt parkolási lehetőség, kerékpártároló, bográcsozó hely, teniszpálya, igény szerinti étkezés biztosított.

Mindez megfizethető áron.

 

Elérhetőségek, szállás foglalás: 1223 Budapest, Művelődés utca 21-27. +36/1-362-1551

További képek a budapesti képzési helyszínről erre a szövegre kattintva érhető el.