Tomori Pál Főiskola

Sok szeretettel köszöntjük az érdeklődő szülőket és diákokat iskolánk honlapján.
 
A kamaszkor, a fiatal felnőttkor meghatározó színtere a középiskola. Szeretnénk, ha diákjaink az öt év alatt felejthetetlen élményekkel, egy életre meghatározó pozitív tapasztalatokkal gazdagodnának.
 
Az iskolából kikerült, pályakezdő diákok versenyképességét nagymértékben meghatározza, hogy milyen szintű oktatásban részesültek. Nagy előnnyel indulnak azok, akik már a középiskolában kiváló oktatást és segítő, támogató nevelést kaptak.
 
Iskolánk célja, hogy a végzett diákok legalább egy idegen nyelv (angol), a digitális kultúra és alkalmazások, valamint a gazdálkodás és menedzsment ágazati ismeretek magas szinten történő elsajátításával felvételt nyerjenek az általuk választott egyetemre, főiskolára.
 
Szakképző intézményünkben a diákok pénzügyi-számviteli VAGY vállalkozási-ügyviteli ügyintézői szakképesítést szerezhetnek. A technikummal egy épületben működő Tomori Pál Főiskola is várja diákjainkat, hogy az öt év alatt megalapozott ismeretekre építkezve magabiztos, kiváló elméleti és gyakorlati tudással rendelkező fiataloknak nyújthassák át versenyképes diplomájukat.