Tomori Pál Főiskola

A Tomori Pál Főiskola 2004-ben jött létre Kalocsán, azóta több ezer hallgató végzett budapesti (1223 Budapest, Művelődés u. 21-27.), és kecskeméti (6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.) képzési helyszíneinken.

 
Makroökonómia óra Dr. Daubner Katalin tanárnővel
 
 
Eu ismeretek óra Dr. Pál Monika tanárnővel
egy tavaszi délelőtt a főiskola parkjában

Az oktatás kis létszámú csoportokban, családias légkörben zajlik.

Az önköltségtérítés mértéke pedig - országos viszonylatban is - igen alacsony:

  • Alapképzési szakok (BA): 225 000 Ft/félév magyar nyelvű képzés (nappali), 280 000 Ft/félév angol nyelvű képzés (nappali); 210 000 Ft/félév (levelező)
  • Felsőoktatási szakképzés (FOKSZ): 200 000 Ft/félév (nappali); 190 000 Ft/félév (levelező)
  • Szakirányú továbbképzés (Másoddiploma): 180 000 Ft-250 000 Ft//félév (levelező magyar nyelven)

 

 

A Tomori Pál Főiskola HVG rangsor Diploma 2016 kiadványában publikált oktatók kiválósága rangsorában a 11. helyezést érte el az intézményeket összesítő teljes listában megelőzve nagy múltú egyetemeket, illetve a gazdaságtudomány területén „legnagyobbnak” számító főiskolát (ma már egyetemet).

[hvg rangsor – Diploma 2016 Egyetemek és Főiskolák rangsora 31.-32. o.]

 

 
Dr. Palkovics László államtitkár úr és 
Dr. Maruzsa Zoltán elnök úr Dr. Ujj András habil. Phd
oktatójának átadja a főiskolao tanári kinevezés okiratát
 
 
Dr. Hegedűs Mihály Tanár úr,
a Magyar Könyvvizsgálói Kamara
oktatási alelnöke

Ugyanazon oktatók tanítanak mindkettő képzőhelyünkön (Budapest, Kecskemét), rendszerint minden tagozaton (nappali, levelező), rugalmas átjárást biztosítva mind a képzőhelyek, mind a tagozatok között, akár a szemeszteren belül, mindenféle adminisztratív bonyodalmat mellőzve.

Oktatóinkra jellemző, hogy "intézményünk falain túli" életükben vállalkozások kiváló vezető beosztású szakemberei, így a duális képzések kapcsán előtérbe kerülő gyakorlati szemléletű oktatás - intézményünk esetén alapítása óta - általános gyakorlat.

 

A családias és közvetlen légkör lehetőséget ad az egyéni ambíciók, tanulmányi versenyeken történő sikeres részvételek kiemelkedő támogatására, de egyúttal – természetesen indokolt esetekben bizonyos keretek között – a képzés tartama alatti nem várt helyzetek megértő kezelésére is.

 
A Tomori Pál Főiskola hallgatói az
"Innovate or die" versenyen
 
Egyéni konzultáció
Allgeier Magdolna tanárnővel

 

Számos hallgatónk egyéni tanrenddel tanul, amely lehetőséget biztosít számukra az oktatókkal történő egyéni konzultációkra, illetve a tantárgy teljesítésének egyéni módjára.

Intézményünk nemcsak tolerálja, hanem segíti is, hogy hallgatóink diákmunkát tudjanak vállalni, amint fent említésre került a nappalis és levelezős órákat ugyanazon oktatók tartják, így a nappalisok a levelezős hétvégéken tudnak órát ismételni, pótolni.

 

A Tomori Pál Főiskola a MAB által akkreditált, ISO 9001 szerint tanúsított intézmény.

A Tomori Pál Főiskola budapesti képzőhelyén az épületen belül 2-3 ágyas, saját fürdőhelyiséges kollégiumi lakrészek állnak a nappali tagozatos hallgatóink rendelkezésére, és intézményünk eddig még minden hallgatójának tudott kollégiumi férőhelyet biztosítani. A levelezős hallgatóknak fenntartunk szobákat, hogy a „levelezős” hétvégén szállást tudjunk nekik biztosítani az épületben.

 
Saját fürdőszobás kollégiumi szoba
a Tomori Pál Főiskola
budapesti képzési helyszínén
 
Hallgatóink a Tomori Pál Főiskola
budapesti képzési helyszínének parkjában

Fontos kiemelni a „Tomori”-s diplomások rendszerint már a tanulmányaik befejezése előtt, de legkésőbb a diploma átvételét követően elhelyezkednek.

Alapképzéseinken végzett hallgatóink nagy arányban folytatják tanulmányaikat szakirányú továbbképzéseink valamelyikén.

Hallgatóink véleményei ITT találhatóak.

 

Intézményünkben a ponthatár évek óta minden képzés esetében az arra jelentkező hallgató legalacsonyabb pontszáma, de ha nincs meg a bekerüléshez szükséges pontszám, intézményünk akkor is tud segíteni! Forduljon hozzánk bizalommal!

A képzésekről részletesebb tájékoztatót a felvételi tájékoztatónkban itt találhat: SZAKAJÁNLÓ (kattintással nyílik)

Ha bármi további kérdés felmerül, állunk rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken:

  • +36-1-362-15-51
  • info@tpfk.hu;
  • felvi@tpfk.hu;

 

Várjuk szeretettel!!!
A TPF csapata