Tomori Pál Főiskola

Nemzetközi gazdálkodási
felsőoktatási szakképzési szak nemzetközi szállítmányozás és logisztika szakirányon

A felsőoktatási szakképzés célja olyan gazdasági szakemberek képzése, akik alkalmasak ügyintézői feladatok ellátására a nemzetközi gazdálkodás különböző területein tevékenykedő elemző, szervező, irányító, stratégiai tervezési feladatokat ellátó szakemberek mellett.
A nemzetközi szállítmányozás és logisztika szakirányon továbbá, akik a fuvarozási, szállítmányozási, logisztikai alapismeretek birtokában képesek fuvarszervezői, okmánykezelési, fuvardíj kalkulációs tevékenység végzésére, és asszisztensi feladatok ellátására az e területeken működő vezető szakemberek mellett.

Kinek ajánljuk:

  1. Aki az alapképzési szakok képzési idejénél (7 félév) rövidebb idő alatt szeretne olyan végzettséghez jutni, amit elismer a munkaerőpiac.
  2. Aki a szak elvégzését követően a Nemzetközi gazdálkodás alapszakon szeretne tovább tanulni, amely esetben garantált, hogy két félévnyi tantárgy és a szakmai gyakorlat is beszámításra kerül, összesen 90 kreditpont értékben
  3. Aki a szak elvégzését követően a Gazdálkodási és menedzsment, vagy Pénzügy és számvitel szakok valamelyikén szeretne továbbtanulni. Ezeken a szakokon 1-2 félévnyi tantárgy elismerésre kerül, összesen 30-90 kreditpont értékben.

Képzési idő: 3+1 félév

Tagozat: nappali vagy levelező

Levelező vagy nappali tagozatra, költségtérítéses képzésre jelentkezhet a Tomori Pál Főiskolára.

A költségtérítés összege:

  • Nappali tagozaton: 140 000 Ft/félév
  • Levelező tagozaton: 135 000 Ft/félév

Jelentkezés: www.felvi.hu

 

A felsőoktatási rangsorok alapján a Tomori Pál Főiskola oktatógárdája a legjobbak egyike az országban, miközben a főiskolán a költségtérítési összegek országosan a legalacsonyabbak között vannak. Mivel úgy gondoljuk, hogy elég kevesen vannak, akiknek a pénz ne számítana, ezért mindenkinek megfontolásra ajánljuk, hogy intézményünkbe adja le jelentkezését.