Tomori Pál Főiskola

Rektori köszöntő 

2015. július 10. 15:49:00

Tisztelt Érdeklődő!

Nagy örömömre szolgál, hogy honlapunkon üdvözölhetem. Szíves figyelmébe ajánlom a Tomori Pál Főiskolát, oktatási kínálatát, és mindazt, ami mögötte van. Bízom benne, hogy talál ajánlatunkban kedvére való képzési formát, szakot, továbbképzési lehetőséget. Amennyiben sikerül felkeltenünk az érdeklődését, Főiskolánk szeretettel várja Önt nyílt napi rendezvényein is, ahol személyesen meggyőződhet intézményünk erényeiről, az itt folyó munkáról és a nálunk uralkodó légkörről. Biztosíthatom, pozitívan fog csalódni. 

A Tomori Pál Főiskola 2004-ben alapított, államilag elismert, akkreditációval rendelkező alapítványi felsőoktatási intézmény. Az elmúlt több mint tíz évben magas szinten megfeleltünk mindazoknak az elvárásoknak, amelyeket hallgatóink,  munkáltaóik, valamint a felsőoktatást felügyelő szervek támasztottak felénk.

Felméréseink és a visszajelzések egyöntetűen igazolják, hogy hallgatóink tartalmas, és olyan, jó emlékekkel teletűzdelt éveket töltenek el intézményünkben, amelyekre életük végéig szívesen emlékeznek vissza. Talán a legbeszédesebb, hogy azok a hallgatóink, akik más intézményekből jelentkeztek át hozzánk, csodálattal és elismeréssel beszélnek tanárainkról és az egész intézményről, mert - mint mondják - mi emberszámba vesszük őket. 

Piaci összehasonlításban a Tomori Pál Főiskola önköltségtérítési díjai barátinak számítanak, aminek a legfőbb oka, hogy tisztességtelennek tartunk mindenféle pazarlást. Az intézmény működtetésében, a folyamatok menedzselésében a fő irányelv nálunk a minél nagyobb szintű hatékonyság - adott oktatási színvonal megtartása mellett. Szeretnénk az általunk átadható ismereteket és tapasztalatokat azoknak is átadni, akik kevesebbet tudnak fizetni érte. Mi rejtett költségeket, szolgáltatási díjakat sem számítunk fel hallgatóinknak. 

A felsőoktatási rangsorok, valamint hallgatóink diákversenyeken nyújtott teljesítménye alapján a Tomori Pál Főiskolán folyó oktatás úgy tud magas színvonalat biztosítani, hogy közben a hallgatók egy második otthonra, kicsit családra is találnak itt, és nagyon jól érzik magukat. Ritka erény ez a mai világban.

Különösen azoknak ajánlom szíves figyelmébe magunkat, akik nem egyszerűen túlélni szeretnék a felsőoktatásban töltött éveiket, de szeretnék tartalmasan, barátok körében megszerezni a tudást, amellyel helytállhatnak a gazdasági élet nagybetűs világában.

A mihamarabbi viszont látásra!

Dr. Meszlényi Rózsa Ph.D.

rektor

Közzétette: Süge Csongor
-2023. december+
hkscpsv
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567
  • RSS
  • Add To My MSN
  • Add To Windows Live
  • Add To My Yahoo
  • Add To Google

Statistics

  • Entries (1)
  • Kommantek (0)

Archívum